szobainasszobainasok

Szobainasok királya


Mostani beszámolónkban a modern szobainasok királyát bemutató videót szeretnék megosztani Önökkel. A szobainasok között van sok olyan funkció, mely fontos a férfiak számára. Elegancia, funkcionalitás, mobilitás. Ezek mind olyan szobainas funkciók melyek első hangzásra túl magasröptűek, mégis a következő videó jól bemutatja, hogy milyen is egy igazi szobainas. Ezek a termékek már a csúcskategóriából származnak a fa szobainasok tekintetében.

Bár a videó angolul van, mégis nagyon jól szemlélteti, hogy hogyan is néz ki közelről egy ilyen tökéletes szobainas.
Főbb funkciói:

  • Telefontöltő / mobiltöltő állomás (6 férőhelyes)
  • 2 tároló szint a zsebünkben tárolt apróságoknak
  • A 2 tároló szint mellett, csukható tároló az asló szinten
  • 2 nadrágtartó (1-1 elől, illetve hátul)
  • Övtartó
  • Nyakkendő tartó
  • Cipőtartó
  • Hordozható zakó tartó

Nagyon szeretem ezt a terméket, mert olyan egyszerűen foglalja magában a funkciókat, hogy ennél többre már nem is vágyhat az ember egy szobainastól. Az Excalibur szobainas tömör fából készül és cseresznye, illetve sötét mahagóni szinekben lehet kapni. Ez is, mint minden tömör fa szobainas kissé drágább az alapmodelleknél, de hosszú távra szól és nagyon magas minőséget rejt magában. A videón a gyártó bemutatja a szobainas összeszerelésének módját is, így ha megérkezik a termék akkor nem okoz meglepetést, mivel azonnal össze tudjuk szerelni a videó alapján. A várható szállítási határidő 7-10, de a külföldi vevőknek mindenképp érdemes érdeklődni a rendelés előtt!

Ez a szobainas is egy kitűnő példa arra, hogy az interneten keresztül mennyivel könnyebben beszerezhetőek a termékek és egy ilyen videóbemutató láttán mi is közelebb kerülhetünk a szobainashoz amelyet már rég kinéztünk magunknak, illetve nagyobb bizalommal vásárolunk a gyártótól. Mivel jelen esetben is külföldi gyártóról van szó így jó, ha tudunk angolul, illetve érdemes a részleteket leegyeztetni a rendelés előtt, mert sajnos nem mindenki szállít Magyarországra.

Az Excaliburt egy olyan szobainasnak ismertem meg amely tényleg egyszerű módon szolgálja ki az igényeket és bár tökéletes bútordarab azért felhíznám a figyelmet, hogy ez a termék nem foglal magában nadrágvasaló funkciót. Véleményem szerint ez nem is annyira fontos, de ez is mérlegelési szempont lehet a vásárlás előtt.